TONIMER

Италия, средата на 30-те години на XX век. Доминико Ганасини ди Камерати, професор по химия в Павийския университет основава Института за биохимични изследвания, носещ неговото име – Istituto Ganassini. 

Това е началото на една история, изпълнена с успехи, приноси, открития, и най-важното – с редица лекарствени и козметични средства, които днес милиони хора по света ползват. 

Днес Istituto Ganassini е лидер на фармацевтичния пазар в Италия. Със своите неспиращи изследвания и иновации, компанията се е превърнала във фармацевтичен център, който покрива всички области на проучване и производство. Анализ, фармацевтичен опит и научна безопасност: това са основите, които подкрепят успеха на Istituto Ganassini. 

За да не спира да развива своето портфолио, Istituto Ganassini всяка година инвестира голяма част от приходите си в изследвания и дейности, свързани с развитието на фармацията.

Еволюцията на компанията е в синхрон с нагласите на днешния потребител, който много добре знае какво иска – качество, сигурност и ефективност. Три характеристики, които в пълна степен се отнасят и за продуктите на Tonimer Lab.

Tonimer Lab е една от най-популярните разработки на Istituto Ganassini – серия продукти за носна хигиена и лечение на назална патология. Продуктите на Тonimer Lab са базирани на морска вода, богата на микроелементи и минерални соли, които имат основно значение за нормалната защитна функция на носната лигавица.

Tonimer Lab се предлагат в две серии – изотонична и хипертонична. Изотоничната серия се препоръчва за профилактика на назалните пътища – тя подобрява естествената защита на носната лигавица, подпомага отстраняването на секретите и е подходяща за ежедневна употреба. Хипертоничната серия е предназначена за лечение на вече установени проблеми – тя ефективно отбъбва носната лигавица, подобрява дишането и намалява нуждата от използването на по-агресивно действащи лекарства. 

Продуктите на Tonimer Lab са една от запазените марки на Istituto Ganassini – те помагат на милиони хора по света да поддържат отлична носна хигиена и да дишат спокойно, в един ритъм с природата.